Personal training

Klaar om doelbewust met fitness bezig te gaan? Dan is begeleiding door een Personal Trainer van ProFit iets voor jou. Samen met jou stippelen we een plan uit om te gaan werken aan realistische doelen die bij jouw wensen passen.

Een luisterend oor

Jouw wensen staan centraal, bij ProFit vinden we het belangrijk om kwaliteit op maat te leveren. Wij nemen dan ook in eerste instantie de rol van “een luisterend oor” aan. Vervolgens investeren wij onze tijd om jouw wensen te vertalen in realistische doelen.

Het resultaat is een no-nonsense training- en voedingsschema dat geheel voor jou op maat is gemaakt. Daarna kun je meteen beginnen met effectief en doelbewust trainen.

Wij staan voor je klaar

Jouw Personal Trainer van ProFit zal altijd voor je klaar staan voor begeleiding bij oefeningen, wanneer je advies nodig hebt of wanneer je wellicht moeite hebt om de motivatie hoog te houden.

Onze missie is om jouw levenskwaliteit te verbeteren door jou te helpen bij het focussen op je doelen. Heb je je doelen behaald? Dan staan wij ook voor je klaar om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging om (wanneer gewenst) sport een onderdeel van je leefstijl te houden.