Food Coaching

Of je nu wil afvallen, aankomen, fitter worden, sterker worden, vitaler worden etc. Voeding is bij al deze doelen van groot belang.

Het belang van voeding wordt onderschat

Iets wat nog te vaak over het hoofd wordt gezien is het belang van voeding wanneer je bezig gaat met fitness en daarbij bepaalde verwachtingen en doelen voor ogen hebt.

Wij van ProFit zien ook binnen sportscholen nog maar al te vaak dat er weinig tot geen aandacht aan voeding wordt besteed. Wij leggen je graag het belang van het juiste voedingspatroon uit en gaan er samen met jou mee aan de slag. De resultaten zullen voor zich spreken.

Een voedingsschema door ProFit

Omdat binnen onze visie voeding onlosmakelijk verbonden is met fitness en het behalen van resultaten, zullen wij altijd aanraden om ook met Food Coaching aan de slag te gaan. ProFit biedt Food Coaching vanaf 1 maand, wij zullen samen met jou in kaart brengen wat jouw huidige voedingspatroon is.

Vervolgens gaan we voor jou een voedingsschema op maat maken. Met onze handige maaltijdkeuzemap kun je zelf gaan bepalen welke voeding er in jouw voedingsschema komt te staan.

Opgesteld aan de hand van jouw voorkeuren

Nadat jij het maaltijdkeuzeformulier hebt ingevuld stellen wij een schema voor je op. Het schema wordt opgesteld aan de hand van de informatie die wij over jou hebben verzameld. Ieder schema is dus volledig op maat en volgens de voorkeuren van de klant opgesteld.

Voedingsmiddelentechnoloog

ProFit heeft de kennis en middelen in huis om voor iedereen, ongeacht van wat de doelen zijn een persoonlijk voedingsschema op te stellen. ProFit heeft een eigen programma ontwikkeld wat overzicht geeft voor de klant en ons de mogelijkheid geeft om in elke situatie een passend schema op te stellen.

Dit in combinatie met de deskundigheid van onze voedingsmiddelentechnoloog zorgt er voor dat een voedingsschema van ProFit altijd een grote positieve bijdrage levert aan de resultaten van jouw trainingsschema.